Többfunkciós integrált nyomtató-vágó-gép:

  • nagy teljesítményű, kiváló minőségű nyomtatás
  • éles, pontos vágás
  • zseniális ötletek és több száz különböző alkalmazás
  • 160 cm széles nyomtató

 

 

A CJV150-es integrált nyomtató-vágó a Mimaki nagy teljesítményű, a kreativitást és a sokoldalúságot minden tekintetben kiszolgáló új szériája, melynek innovatív tintakészlete az Orange és Light Black színek bővítésével nagyobb színtérre és sötétebb színátmenetre képes. Az új Silver festék alkalmazásával metál színű matricák, egyedi formastancolt címkék, eladáshelyi reklámeszközök vagy járműgrafikák készítésére is lehetőség nyílott.

A többfunkciós Mimaki CJV150 modell a magas minőségű nyomtatás mellett pontos vágást biztosít, ezzel egyrészt növeli a hatékonyságot, másrészt vevőink részére bármely formát képes kivágni a nyomtatott felületről vevőink egyéni kívánalmainak megfelelően. Nagy sebességű nyomtatási képessége is figyelemre már méltó, négy színes nyomtatási üzem módban akár 56 m2/óra nyomtatási sebességre is képes, melynek alkalmazásával nagy mennyiségű bannerek molinók hatékony előállítására nyílik lehetőség.

Továbbfejlesztett szárító a legjobb színekért

3 lépcsős, intelligens fűtés javítja a szín-állandóságot. A nyomtatás előtt, a nyomtatás során és utána is megfelelő hőmérsékleten kezeli az nyomathordozó alapanyagokat.