Egészségügyi maszk gyártása

Kanizsa Textil_varrodai termékek 201909

Allianz Arena

Cégünk megbízást kapott az Allianz Arena az FC Bayern München  és TSV 1860 München német futballcsapatok stadionjának VIP szektor székhuzatainak legyártására. 500 darabot készítettünk el egy hónap leforgása alatt. Varrodánk rugalmasságát bizonyítja többek között az is, hogy a finom blúzok termeléséről gyorsan átállt a keményebb, erősebb anyag megmunkálására.

LaRazzia

Ausztriában élő, kortárs művész által, kézzel festett, egyedileg tervezett ruháit gyártjuk. (Képforrás: LaRazzia)

 

Die Bluse

Cégünk éveken keresztül készített bajor népviseleti blúzokat és szoknyákat is. Külföldi partnerünk több turnusban, több ezer ruhadarabot rendelt meg tőlünk. Jelentős eredmény, hogy meg tudtunk felelni a német elvárásoknak, és termékeink azon a piacon is helytálltak. Büszkén gondoltunk, arra, hogy a híres németországi Október fesztiválon az általunk készített ruhákban szolgálják ki a hölgyek a vendégeket.

     

GEA

Az egyik legnagyobb megrendelésünk Ausztriából érkezik. Tanúsítvánnyal rendelkező bio ágyneműket készítünk: ezeket a termékeket Ausztriában és Németországban forgalmazzák közel harminc üzletben.

  

Karos Spa

Tartós, strapabíró és nem utolsó sorban divatos munkaruházatot gyártunk, a Vevők egyedi elképzelései alapján!

                                                

Hotel Szieszta

Nagy mennyiségben és méretekben készítjük teljes szállodák és hotelek függönyözését!

 

Budai Egészség Központ

NaGESZ

Nagykanizsai Gazdasági Ellátó Szervezetének munkaruházatát gyártjuk évek óta. A kivitelezés magában foglalja a ruházat gyártását és emblémázását is. (Képforrás: www.nagesz.hu)

  

Via Kanizsa Zrt.

Via Kanizsa Városüzemeltető Zrt. munkaruházatát gyártjuk évek óta. A kivitelezés magában foglalja a ruházat gyártását és emblémázását is. (Képforrás: www.zaol.hu)

Közületek függönyözése