– határok nélkül – 

Nyomdai részlegünk a Szociális Foglalkoztató 1967-es megalakulása óta áll a megrendelők szolgálatára, ezzel a város és a környék legrégebbi, folyamatosan üzemelő nyomdája. A mindenkori vezetés folyamatosan törekedett arra, hogy a termékek a legkorszerűbb gépeken és eszközökön készüljenek. Ennek eredményeként a 80-as évek elején városunkban elsőként került bevezetésre az ofszet nyomtatás.

Az ezredfordulótól a technológia fejlődésével párhuzamosan a mi nyomdánkban is egyre nagyobb igény mutatkozott a digitális technológia irányába. Így 2012-től ezen a területen jelentős beruházást hajtottunk végre, egy fekete- illetve egy színes nagyteljesítményű digitális nyomdagéppel is ki tudjuk szolgálni a partnereink igényeit az ofszet technológia mellett.

A nyomdai tevékenységhez illeszkedően könyvkötészeti részlegünk is van. Így a nyomdai termékek széles spektrumát le tudjuk fedni. A könyvkötészeti tevékenység elvégzéséhez ragasztó könyvkötőgép, nagyteljesítményű fűzőgép, biegelő-stancológép, és egy manuális és egy digitális vágógép is rendelkezésre áll.

Legutolsó beruházásunk eredményeként ma már nagyformátumú nyomtatással (nyomtatónk integrált vágófejjel rendelkezik) is rendelkezésre állunk vevőink részére, szinte méretbeli korlátok nélkül. Továbbá minden termékünket méret határok nélkül laminálni is tudunk. Emellett egyedi, formára vágott öntapadós címkékkel is készítünk, akár egy darabtól is.

Legújabb szolgáltatásként reklám és dekorációs munkákat is vállalunk. Így Roll-Up-ok, molinók, ablaküveg- vagy kirakat fóliázás (átlátható/lukacsos kivitelben is), autók dekorfóliázása, stb. is állunk megrendelőink, partnereink rendelkezésére.